NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Galingai rungtynes pradėjusi "Barca" pasiekė pergalę Sevilijoje

2023-04-30
Barselonos krepšininkai prieš išvyką į Kauną iškovojo pergalę Ispanijos lygoje.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai sekmadienį Sevilijoje 85:77 įveikė "Real Betis" ekipą ir įsirašė 25-ąją pergalę ACB pirmenybėse.

Katalonai šiuo metu fiksuoja 7 pergalių seriją.

Šį trečiadienį Šaro laukia dvikova gimtajame Kaune su "Žalgiriu" ir galimybė užsitikrinti vietą Eurolygos finalo ketverte.

"Barca" dviem tritaškiais atidarė rungtynes (0:6). Sužaidus daugiau, nei pusę pirmojo kėlinio po Šanli tolimo metimo katalonų persvara tapo dviženklė (4:16). Paskutinę kėlinio minutę Jokubaitis prasiveržęs į baudos aikštelę pelnė du taškus ir Barselonos ekipos pranašumas išaugo iki 20 taškų (8:28).

Antrajame kėlinyje svečiai iš Katalonijos išsaugojo solidžią persvarą ir prieš ilgąją pertrauką išėjo turėdami 19 taškų persvarą (28:47).

Antrąją mačo pusę dėjimais pradėjo Šanli ir Mirotičius (32:53). Likus žaisti dvi minutes trečiajame kėlinyje Sevilijos ekipa sumažino atsilikimą iki 9 taškų (51:60). Prieš lemiamą ketvirtį katalonai turėjo 10 taškų persvarą (55:65).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje Barselonos persvara ištirpo iki 7 taškų (60:67). Svečius į priekį truktelėjo Vesely baudos metimais ir Abrineso tolimas šūvis (60:72). Antroje kėlinio pusėje Satoransky įsmeigė tritaškį, o Mirotičius pridėjo du taškus su bauda ir persvara vėl tapo solidi (65:80). Katalonai iškovojo pergalę rezultatu 85:77.

Sevilijos "Real Betis": Tysonas Perezas 13, Volodymyras Gerunas 12, BJ Johnsonas 9, Aleksandaras Cvetkovičius ir Jeanas Montero 6, Jeremy Pargo 4, Zsomboras Maronka, Dairis Bertans, Anžejs Pasečniks, Eulis Baezas ir Luke'as Fischeris 2 taškai;

Barselonos "FC Barcelona": Nikola Kaliničius 11, Tomašas Satoransky ir Alexas Abrinesas 9, Rokas Jokubaitis ir Nikola Mirotičius 7, Janas Vesely ir Nicolas Laprovittola 6, Sertačas Šanli ir Sergi Martinezas 5, Mike'as Tobey ir Kyle'as Kuričius 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą