NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Žalgirį" myliu nuo šešerių metų, bet dabar jie yra mano varžovai"

2023-04-15
Šarūnas Jasikevičius po pergalės paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse sužinojo, kad Eurolygos ketvirtfinalyje teks žaisti prieš savo gimtojo miesto Kauno "Žalgirio" komandą.

Spaudos konferencijoje lietuvis gyrė žalgiriečius už charakterį ir teigė, kad nebus malonu varžytis prieš klubą, kurį labai myli:

"Žalgiris" yra daugiausiai charakterio Eurolygoje turinti komanda. Sezono pradžioje iš jų niekas to nesitikėjo. Pirmoje sezono pusėje jie žaidė puikų krepšinį.

Jie patyrė labai svarbią nesėkmę dėl Evanso traumos ir daugelis žmonių už juos nedavė nė cento. Jie žinojo, kaip prisitaikyti su savo charakteriu, su savo sirgalių palaikymu ir sugebėjimu vesti rungtynes į priekį.

Turime pagalvoti, ką šita komanda paliko už savęs. Per 34 rungtynes staigmenų nėra. Jie buvo geresni už "Fenerbahce", "Valencia", "Virtus", "Efes"... Labai dėl jų džiaugiuosi, nors grįžti į šią aikštelę visada sunku. "Žalgirį" myliu nuo šešerių metų, bet dabar jie yra mano varžovai ir nėra malonu prieš juos žaisti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą