NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš "El Clasico" dvikovą: "Negalima nieko atiduoti ir jokių lengvų taškų"

2023-04-15
Šarūnas Jasikevičius su "Barca" rytoj stoja į labai svarbią "El Clasico" dvikovą Ispanijos lygoje.

Šis mačas ypač svarbus kovojant dėl kuo aukštesnių pozicijų turnyrinėje lentelėje. Šiuo metu Katalonai ir Madrido ekipa turi po lygiai pergalių (21 pergalė), lygoje su 22 laimėjimais pirmauja "Baskonia".

Pirmąją tarpusavio dvikovą ACB lygoje 87:78 laimėjo Barselonos krepšininkai.

Prieš principinį mačą "Palau Blaugrana" arenoje Šarūnas Jasikevičius kalbėjo, kad svarbiausia bus nieko lengvai neatiduoti ir atkreipti dėmesį į varžovų greitas atakas:

"Real" yra labai gera komanda ir jei leisi geriems žaidėjams žaisti, tai jie tave žudys. Jie stengsis, kad mums viskas būtų kiek įmanoma sunkiau, o mes turime daryti tą patį, stengtis, kad viskas pavyktų.

Tokiose svarbiose rungtynėse negalima nieko atiduoti ir jokių lengvų taškų. Jie turi puikius skaičius greitose atakose, o paskutinėse tarpusavio rungtynėse pelnė 27 taškus po puolime atkovotų kamuolių." - sakė lietuvis.

Apie išlaikytą "Real" braižą: "Apskritai, Mateo Madridas turi daugmaž tokią pačią sistemą kaip Laso. Dabar jiems trūksta antrojo centro Poirier ir jie žaidžia su daug atvirų žmonių, bet apskritai yra gana panašiai."

Apie tikslus ACB lygoje: "Svarbiausia laimėti kitas rungtynes ir finišuoti kuo aukščiau, o ne spekuliuoti.

Šiandien laikas atsigauti, šiek tiek vaizdo peržiūros, o rytoj daug ką užbaigsime iki rungtynių. Turime kuo geriau pasiruošti tiek psichologiškai, tiek fiziškai, šiek tiek išsivalyti galvas po Eurolygos." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą