NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Nelaiku padarytos pražangos neleisdavo mums pabėgti"

2022-10-19
Šarūnas Jasikevičius po pergalės Miunchene džiaugėsi iškovota pergale aikštelėje, kurioje nėra lengva laimėti. Lietuvis pažymėjo, kad kvailos pražangos ir lengvai atiduoti taškai neleido katalonams pabėgti:

"Sveikinimai mūsų sirgaliams ir žaidėjams. Manau, kad šiandien buvome labai geri. Įvykdėme daugelį dalykų, kuriuos planavome. Nelaiku padarytos pražangos neleisdavo mums pabėgti, bet žinoma ir varžovo lygis, kurie visada solidūs ir kaunasi. Nedaugelis komandų laimi Miunchene, todėl turime būti labai laimingi šia pergale.

Visada turėdavome 7-8 taškų persvarą, bet nepadarytos pražangos, lengvi "FC Bayern" taškai neleisdavo atitrūkti. Trečiajame kėlinyje pataikėme metimus ir žaidėme gerai, bet vėl šiek tiek atiduodavome lengvų taškų ir leisdavome jiems išlikti rungtynėse. Dar tik sezono pradžia ir turime ties tuo dirbti." - sakė Šaras.

Kalbėdamas apie naujoką Oscarą Da Silvą, kuris praėjusį sezoną žaidė Vokietijoje, treneris neabejojo, kad jo laukia šviesi ateitis:

"Jam sekasi puikiai, turime būti kantrūs. Praeitą sezoną jis tiesiog tiesėsi sau kelią į "Alba" komandą ir atliko didžiulius šuolius per metus. Jo ateitis šviesi, bet turime būti kantrūs, o tai dažniausiai užtrunka." - kalbėjo lietuvis.

0 comments:

Rašyti komentarą