NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Tikiuosi jis gali būti tuo Cory Higginsu, kuris yra vienas geriausių Europoje"

2022-10-10
Šarūnas Jasikevičius po pergalės sekmadienį Fuenlabradoje liko patenkintas savo komandos žaidimu ir teigė, kad svarbiausia buvo nieko neatiduoti:

"Mes buvome rimti ir štai kas nutinka, kai esi rimtas. Svarbiausia buvo nieko neatiduoti. Sustabdyti greitas atakas, atsikovoti kamuolius. Mes tai kontroliavome. Fuenlabrados krepšininkai sunkiai dirbo, kad pelnytu taškus." - sakė lietuvis.

Treneris minėjo, kad iš šių rungtynių pasiėmė daug teigiamų dalykų:

"Sužaidėme labai rimtas rungtynes ir esame laimingi. Išsinešame daug teigiamų dalykių iš šiandienos rungtynių. Žaidėjai, kurie šiandien turėjo žaisti daug, žaidė labai gerai ir įgijo pasitikėjimo. Mes sugebėjome laimėti, o tai padaryti Fuenlabradoje nėra lengva, turime būti patenkinti." - kalbėjo Šaras.

Š.Jasikevičius taip pat gyrė jaunimą, kuris atrodė fantastiškai, bei prašė visų kantrybės:

"Mes prašome jūsų kantrybės. Sezono pradžioje mes nežinome dinamikos, kaip jie atrodys. Jiems svarbu gauti tokias galimybes ir jas išnaudoti. Jie tai padarė fantastiškai."

Galiausiai Šaras užsiminė apie Cory Higginsą, bei išreiškė pasitikėjimą, kad jis vis dar gali būti vienas geriausių žaidėjų Europoje:

"Jam viskas gerai, jis savo rikiuotėje. Jei jis sugebės visada žaisti ir turėti tokį ritmą. Tikiuosi jis gali būti tuo Cory Higginsu, kuris yra vienas geriausių Europoje." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą