NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Šiuo metu per anksti jausti spaudimą"

2022-10-27
Šarūnas Jasikevičius po dviejų iš eilės Eurolygos išvykos rungtynių grįžta į Barseloną.

Katalonų rytoj laukia Milano komandos išbandymas. Prieš šias rungtynes "Barcos" treneris kalbėjo apie varžovą, pasiruošimą, Davieso išvykimą ir spaudimą:

Apie Milano komandą: "Gal dar per anksti, bet aišku, kad jie labai talentingi. Turi patyrusį trenerį. Manau, kad kaip ir visoms komandoms, jiems reikia laiko tapti komanda. Jie tikrai bus viena geriausių komandų Europoje."

Apie pasiruošimo savaitę: "Šiandien kalbėjome apie rungtynes, kažką paruošėme. Šiuo metu svarbiausia ne tiek pasiruošti žaidimui, kiek treniruoti kai kuriuos dalykus. Šiuo atžvilgiu mums buvo gera savaitė. Kai kurios naujos idėjos. Pažiūrėkime, ar pavyks jas įgyvendinti."

Apie traumuotus žaidėjus: "Mirotičius vis dar atsigauna. Kuričius jau dalyvavo treniruotėje su komanda, bet dar laukia keletas testų. Jis mažais žingsneliais žengia į priekį. Laukiame dar šiek tiek."

Apie Davieso išvykimą: "Tai buvo ekonominis klausimas. Negalėjome pasiūlyti to, ką pasiūlė Milanas. Jis pasirinko savo likimą. Daug padarėme, kad jis liktų, daug su juo kalbėjomės, aiškinome klubo ir komandos situaciją. Daug metų turėjau jį kaip žaidėją ir linkiu jam kuo didžiausios sėkmės ir tegul jis būna labai laimingas."

Apie namų aikštelę: "Norime būti stiprūs namuose kaip bet kuri komanda, visada geriau žaisti namuose. Sirgaliai yra su komanda. Jau pernai jautėme labai gerus jausmus, o tai išlieka. Prieš Tenerifę nesugebėjome parodyti geriausio krepšinio, o sirgaliai labai stengėsi. Ypač sunkiomis akimirkomis."

Apie spaudimą: "Šiuo metu per anksti jausti spaudimą. Mūsų spaudimas turi būti tobulėti, integruoti naujus žmones. Tai labai ilgas kelias. Tai rungtynės, kurias žaidėjai mėgsta. Puikus varžovas ir pilna arena." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą