NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Katalonijos derbį Žironoje stebint Pau Gasoliui laimėjo "Barca"

2023-01-28
Sėkmingai Ispanijos lygoje žaidžiantys Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai pratęsė pergalių seriją.

Šeštadienio vakarą Žironoje susitiko dvi Katalonijos ekipos, o pergalę 84:73 iškovojo Barselonos krepšininkai, kurie įsirašė 15-ąjį laimėjimą vietinėse pirmenybėse.

Tai buvo aštuntoji iš eilės "Barcos" pergalė ACB lygoje.

Šias rungtynes tribūnose stebėjo ir "Barcelona" klubo legenda Pau Gasolis, o varžovų "Basquet" komandos gretose žaidė jo brolis Marcas Gasolis.

Kitą savaitę Šaro laukia dvejos Eurolygos rungtynės namuose prieš "Maccabi" ir "FC Bayern" ekipas, o savaitgalį atvyks Valensijos krepšininkai.

Įpusėjus pirmąjam kėliniui Laprovittola ir Mirotičius įsmeigė po tritaškį ir "Barca" įgijo 4 taškų persvarą (8:12). Likus žaisti kiek daugiau, nei minutę Jokubaitis pelnė 4 taškus iš eilės ir padidino persvarą iki dviženklio skaičiaus (10:22).

Antrojo kėlinio pradžioje Jokubaitis baigė ataką dėjimu (16:26). Vėliau Žironos ekipa surengė spurtą 15:6 ir sumažino deficitą iki minimumo (31:32), o kėlinio pabaigoje ir persvėrė rezultatą (36:35).

Po ilgosios pertraukos Laprovittola tolimu metimu išlygino rezultatą, o Kaliničius dėjimu persvėrė (43:45). Artėjant trečiajam kėliniui į pabaigą "Barca" susigrąžino dviženklę persvarą (50:60).

Ketvirtajame kėlinyje Barselonos krepšininkai arčiau savo varžovų neprisileido ir dėka puikaus Jokubaičio žaidimo (17 taškų) iškovojo pergalę 84:73.

Žironos "Basquet": Kameronas Tayloras 23, Quino Colomas 12, Marcas Gasolis 9, Polas Figueras 7, Jeremiahas Hillas 6, Jaume Sorolla 5, Dušanas Miletičius ir Roko Prkačinas 4, Ondrejus Hanzlikas 2, Ericas Vila 1 taškas; 

Barselonos "FC Barcelona": Nicolas Laprovittola 19, Rokas Jokubaitis 17, Nikola Mirotičius 16, Tomašas Satoransky 7, Janas Vesely ir Nikola Kaliničius 6, Sertačas Šanli 4, Oriolas Paulis 3, Oscaras Da Silva, Alexas Abrinesas ir Kyle'as Kuričius 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą