NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Man, tai buvo tobulos rungtynės"

2023-01-08
Šarūnas Jasikevičius po pergalės šeštadienį namuose prieš Sevilijos krepšininkus liko patenkintas žaidimu ir teigė, kad tai buvo tobulas mačas:

"Man, tai buvo tobulos rungtynės. Turėjome labai gerą požiūrį. Galėjome rotuoti sudėtimi ir paliesti rezervinius žaidėjus. Gana rami naktis žinant, kas bus kitą savaitę. Tokių naktų turėsime labai mažai. Visi tuo pasinaudojo ir vykstame namo ramūs." - sakė treneris.

Apie Jamesą Nnaji: "Šiam jaunuoliui reikia laiko aikštėje, o jį rasti ACB ir Eurolygoje labai sunku. Šiandien jis pasinaudojo savo galimybe. Kiekvieną dieną jis žengia žingsnius į priekį. Jo požiūris labai geras, jis labai darbštus ir nuolankus. Tai nėra siurprizas ir kuo daugiau jis žais, tuo geriau jam seksis."

Apie Roką Jokubaitį: "Rokui reikia tokių vakarų. Jis bando grįžti prie to, ką parodė praėjusiais metais. Galbūt jis turi per daug noro, bet jis, būdamas jaunas žaidėjas, turi išgyventi šias sunkias akimirkas ir žinoti, kaip atsikelti. Jis stengiasi ir mes dedame į jį daug vilčių. Šiandien jam buvo labai geros rungtynės."

Apie Janą Vesely: "Jis yra gerame momente ir tikiuosi, kad pavyks jį pratęsti. Šiuo metu jam reikalai klostosi labai lengvai. Jis suprato žinutę, kad mes stengiamės neleisti jam žaisti tiek minučių ir kad jis tiesiog turi išlaikyti tokią formą, kurią demonstruoja dabar."

Apie pralaimėjimą "Virtus" ekipai: "Sužaisime 90 rungtynių. Visada reikia reaguoti po kiekvieno pralaimėjimo, bet tvarkaraštis nesustoja ir tai žiauru. Kartais mes labai blogai priimame pralaimėjimus, ir tai normalu, nes "Barcoje" negali pralaimėti, bet yra tiek daug rungtynių, kad aš stengiuosi šiek tiek geriau valdyti pralaimėjimus, net jei tai man netinka." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą