NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Svarbiausia susitelkti į tai, kas vyksta aikštelėje"

2023-01-12
Šarūno Jasikevičiaus rytoj Barselonoje laukia antrasis šio sezono Eurolygos čempionų išbandymas.

Pirmąją tarpusavio dvikovą Stambule 96:86 laimėjo "Anadolu Efes" krepšininkai.

Prieš atsakomąją akistatą katalonų treneris teigė, kad motyvacijos neturėtų trūkti:

"Žaidėjai džiaugiasi žaisdami tokio tipo rungtynes, motyvacijos neturėtų trūkti. Namuose susitinkame su Eurolygos čempionais. "Palau" tampa kitokia svarbiausiais vakarais ir jau padėjo mums sunkiais laikais, bet mes esame tiek, kurie turės atlikti visą darbą."

Lietuvis taip pat pažymėjo ir emocinį rungtynių aspektą: "Pastaraisiais metais atsitiko dalykų, kurie žmonėms yra šiek tiek įdomesni, bet svarbiausia susitelkti į tai, kas vyksta aikštelėje ir stengtis būti nuoseklesniems per 40 minučių, jei norime laimėti."

Pasak Šaro N.Laprovittola aikštelėje turi būti bosas, o tuo labiau iškritus iš rikiuotė T.Satoransky: "Laprovittola gali žaisti įžaidėju, nors per pastaruosius pusantrų metų buvo įpratęs žaisti gynėju. Jis turės tai pakoreguoti - vadovauti ir būti bosu aikštelėje. Jokubaitis yra daugiau grynas įžaidėjas ir tikiuosi jis gali ir toliau žengti žingsnius į priekį, kaip ir paskutines dvi savaites."

Strategas taip pat pažymėjo, kad neskubės su T.Satoransky sugrįžimu į aikštelę: "Manau, kad rytoj jis nežais. Nerizikuosime. Svarbiausia, kad jis jaustųsi 100 proc. pasiruošęs ir mes būsime kantrūs su juo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą