NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Nereikia meluoti, buvome klaidingoje žaidimo kryptyje"

2023-01-06
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo "Virtus" prisiėmė atsakomybę, kad nesugebėjo tinkamai paruošti komandos:

"Sveikinimai Sergio ir "Virtus" su pergale. Manau, kad jie to nusipelnė. Jie atvyko su didesniu troškimu ir fiziniu pajėgumu. Nesugebėjau tinkamai paruošti vaikinų ir įtikinti, kad bus sunku." - sakė treneris.

Lietuvis teigė, kad nepaisant klaidų gausos ir mokėti laimėti ir tokias rungtynes:

"Kuomet neprarasdavome kamuolių, tai būdavome geri, bet kartais turi žinoti kaip laimėti rungtynes prarandant 17 kamuolių. Turi mokėti valdyti emocijas ir sėkmę, kurią suvaldyti yra daug sunkiau nei nugalėti. Ir mums nepavyko to padaryti. Pergalė Madride mums nepadėjo."

Šaras taip pat pasigenda didesnio indelio iš R.Jokubaičio:

"Oscaras jau yra solidus žaidėjas. Abrinesas puikiai įsijungė nuo suolelio, tuomet radome Kuričių, kuris nežaidė keletą rungtynių... bet to neužteko.

Nereikia meluoti, buvome klaidingoje žaidimo kryptyje. Reikia pasistengti gauti daugiau gerų pasirodymų, ypač iš Roko." - pabrėžė treneris.

Š.Jasikevičius įpusėjus reguliariajam sezonui kalbėjo, kad komanda galėtų pirmauti Eurolygoje, tačiau trūksta pastovumo, o komandai toliau reikia augti:

"Virtus" šiomis dienomis taip pat gerokai nusidėvėjo, žaisdami Eurolygoje ir prieš Milaną Italijos lygoje. Turėjome tas pačias poilsio dienas. Reikia žinoti, kaip valdyti sėkmę.

Šiuo metu esame ten, kur ir manėme. Esame nepastovi komanda. Neįmanoma iš kiekvieno žaidėjo išgauti geriausio rezultato, kai yra tiek daug traumų. Tai nėra pasiteisinimas. Esame gerose pozicijose. Turėdami daugiau nuoseklumo, galėtume visiškai pirmauti Eurolygoje. Pasiekėme svarbių pergalių ir patyrėme skaudžių pralaimėjimų. Turime daug kur tobulėti. Aš tai sakau daugiau, nei mėnesį ir gal jau truputį pavargau nuo savo kalbos, bet galvoju apie tai. Turime toliau augti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą