NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Pralaimėjimų serija gali brangiai kainuoti"

2023-01-30
Jau rytoj "Barca" pasitinka dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę. 

Šarūno Jasikevičiaus laukia varžovas, kurio jam dar nepavyko nugalėti "Palau Blaugrana" arenoje vadovaujant katalonams - Tel Avivo "Maccabi".

Prieš šias rungtynes lietuvis kalbėjo apie didelę pralaimėjimų serijos kainą, gerėjantį žaidimą ir motyvaciją:

Apie pralaimėjimus "Maccabi" ekipai "Palau Blaugrana" arenoje: "Tiesa, mes apie tai net nekalbėjome. Yra tiek daug rungtynių, kad galima pamesti skaičių. Tai turėtų būti dar viena motyvacija. Pralaimėjome ir paskutines Eurolygos rungtynes. Jei pradėsi pralaimėjimų seriją, tai gali brangiai sumokėti. Turime būti labai atsargūs. Ateina komanda su gana aiškiais ginklais, kovojanti dėl atkrintamųjų varžybų."

Apie trejas šios savaitės rungtynes: "Žiūriu tik į rungtynes su "Maccabi". Apie kitas pakalbėsime vėliau, taip būna visada. Mes žinome kalendorių, bet dabar mums yra tik mačas su "Maccabi".

Apie artėjjimą link geriausios versijos: "Artėjame, tiesa ta, kad negalime sakyti, kad esame ten. Ir tai yra teigiamas dalykas. Žinome, kad šiuo metu esame šiek tiek geresni, nei prieš mėnesį. Manau, kad galime dar labiau tobulėti.

Apie Eurolygos atkrintamąsias: "Šioje Eurolygoje, jei pralaimi rungtynes, tai gali nukristi per keturias ar penkias pozicijas, laimėti porą ir pakilti aukštyn... Mums vis tiek labiau rūpi tobulėjimas, esame apsėsti žaidimo tobulinimu. Visada galvojame, kaip atvykti geriausios formos kovoje dėl titulo. Tai yra raktas, toliau tobulėti ir dabar nesidairyti į atkrintamąsias."

Apie motyvaciją: "Niekada nebuvo labai sunku save motyvuoti. Daugeliui žaidėjų yra daug rungtynių. Kai tikslai yra arčiau, turi kilti motyvacija, treniruočių lygis. Norime patobulinti detales. Galų gale jos lems svarbiausių rungtynių baigtį." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą