NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Atsakomybę prisiėmęs Šaras: "Aišku, kad kažką darome ne taip"

2023-02-17
Šarūnas Jasikevičius po skaudaus pralaimėjimo Ispanijos taurės ketvirtfinalyje prisiėmė atsakomybę ir pabrėžė nemokėjimą uždaryti rungtynių:

"Sveikinimai "Unicaja" ir Ibonui su pergale. Akivaizdu, kad visa atsakomybė tenka man, kaip treneriui. Nesugebėjau įtikinti, kad tai buvo finalas. Reikia pasakyti, kad negaliu priversti mūsų uždaryti rungtynių. Buvo momentų, kai buvome labai geri, nežinau, ar dominavome rungtynėse, bet kontroliavome. Aišku, kad kažką darome ne taip. Ketvirtajame kėlinyje tiek daug prasižengti negalime. Jie padarė savo. Žodis dovanoti pakankamai vargina, bet mes daug atiduodame.

Tai skaudu, nes mes jau praradome Supertaurę dėl pražangų lemiamais momentais, o dabar praradome taurę. Turi nužudyti rungtynes.

Manau, kad mes kontroliavome žaidimą, nežaisdami kažkokių stebuklų, bet kontroliuodami. Turėjome problemų dėl atšokusių kamuolių iš išorės, apie ką kalbėjome prieš rungtynes. Neuždarėme tinkamai atakų. Taurės rungtynėse, jei nenužudysi, visko gali nutikti.

Dario puikiai sužaidė. Jis visada tai daro prieš mus. Per ketvirtąjį ketvirtį atidavėme 15 baudų metimų. Jų daug. Negaliu priversti mūsų elgtis kitaip. Visada kaltas treneris.

Negaliu pasakyti, kaip elgtis likusioje sezono dalyje. Dabar turime susikrauti lagaminus ir keliauti namo. Susėsti su trenerių štabu ir vaikinais, kalbėti ir tobulėti. Blogiausia, kad mano kalba šiandien, rytoj ir poryt bus
labai panaši. Negalėjome žengti kito žingsnio." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą