NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Tai skaudu, bet negalime leisti, kad tai mus paveiktų"

2023-02-23
Barselonos krepšininkai po poros savaičių pertraukos ir nesėkmingai susiklosčiusio Karaliaus taurės ketvirtfinalio grįžta į Eurolygos kovas.

Prieš penktadienį laukiančią dvikovą su "AS Monaco" ekipą Šarūnas Jasikevičius tvirtino, kad nesėkmė Ispanijos taurėje neturėtų paveikti komandos, kuri šiuo metu yra geroje dinamikoje:

"Niekas nesikeičia. Vis galvojame, kuri komanda gerėja, mes esame geresni. Taurės turnyrą pasiekėme tinkamu laiku, o ten žaidėme 35 geras minutes su nuoseklumu. Buvome priekyje 13 ar 11 taškų tris kartus, bet neuždarėme rungtynių.

Esame geroje dinamikoje, bet kai pralaimi taurę ketvirtfinalyje, aplink komandą kyla didelis triukšmas ir reikia žinoti, kaip su tuo susitvarkyti. Atsakymas buvo keturios ar penkios labai geros treniruotės. Tai skaudu, bet negalime leisti, kad tai mus paveiktų." - sakė lietuvis.

Katalonų treneris negailėjo gerų žodžių apie būsimą varžovą, kuris pasak Šaro jau yra viena geriausia komanda Europoje:

"Dabar atėjo laikas tai padaryti ir sužaisti geras rungtynes. Rytojaus rungtynės svarbios Eurolygoje. Pergalė suteiktų mums pranašumą prieš "AS Monaco".

Jie turi puikų sezoną ir visus metus buvo geriausiųjų penketuke. Labai sunkus varžovas, kurį sunku išmušti iš to ką jie nori padaryti ir jie turi porą vaikinų, kurie kartais būna nesustabdomi. Jie jau praėjusiais metais buvo atkrintamosiose ir džiaugiasi savo projektu, kuris auga ir kiekvienais metais į jį investuojama vis daugiau. Tai jau viena iš penkių ar šešių geriausių Europos komandų."

Apie komandos fizinę būklę: "Kai dėl ko nors kenti, retai kada kalbama apie poilsį, o vaikinai kenčia dėl to, kas nutiko Badalonoje. Yra 10 mėnesių ir mes turime žaisti prieš visus. Viskas priklauso nuo kalendoriaus, kuris nurodo rungtynes. Mes kaip kariai, nuleidžiate galvą ir stengiames pasiruošti pačiu geriausiu įmanomu būdu. Aš negaliu su tuo susidurti kitaip." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą