NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius pasitinka Ispanijos taurės varžybas: "Turi žinoti kaip suvaldyti savo emocijas"

2023-02-14
Šarūnas Jasikevičius ketvirtadienį Badalonoje pradės Ispanijos taurės kovas ir sieks apginti dukart paeiliui iškovotą titulą.

Treneris prieš ketvirtfinalio mačą teigė, kad komanda atvyksta tinkamu metu, o žaidėjai yra labai motyvuoti:

"Manau, kad atvykstame tinkamu laiku, bet svarbiausios yra 40 minučių, kurios laukia ketvirtadienį. Turi žaisti gerai ir viską parodyti aikštelėje.

Taurės varžybose turi žinoti kaip suvaldyti savo emocijas, atvykstame su dideliu troškimu ir šiandien treniruotėje praradome visus kamuolius... galbūt tai per didelis noras. Vaikinai atvyksta labai motivuoti, su daug noro, patirtimi ir tikiuosi, kad mums viskas klostysis gerai." - sakė lietuvis.

Ketvirtfinalio mače katalonų lauks Malagos "Unicaja" ekipa, kuri prieš du metus metė labai rimtą iššūkį:

"Pažiūrėsime, kas bus ketvirtadienį. Reikia laukti visokių rungtynių. Be abejonės gavome vieną sunkiausių varžovų iš ketverto.

Jie turi daug balanso savo veikloje, žaidžia geru tempu, turi šešis žaidėjus iššorėje, kurie renka taškus. Manau, kad šios detalės visada svarbios, lengvi taškai greitose atakose. Laukia autentiškos taurės rungtynės.

Bus staigmenų, paruoštų dalykų iš anksto ir ypač svarbu emocijų valdymas. Vienas iš dalykų, kuris gali pakenkti, yra tai, kad jie perima daug kamuolių ir puikiai moka bausti puolime. Taškai greitose atakose, tritaškiai, mūsų sprendimai, kantrybė ir neprarasti kamuolių. Būti solidžiam man – tai nepasiduoti nei puolime, nei gynyboje." - teigė treneris.

Šaras pripažino, kad taurės varžybose reikia laukti staigemnų:

"Taurės varžybos yra ypatingos ir visada būna staigmenų. Per pastarąsias keletą valandų turėsime pakalbėti apie praėjusių metų taurės rungtynes, kuomet atsilikdami 15 taškų sugebėjome laimėti 15 taškų skirtumu. Turime būti solidūs." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą