NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Du mėnesius ACB lygoje nepralaimintys Šaro auklėtiniai iškovojo 10-ąją pergalę iš eilės

2023-02-12
Barselonos krepšininkai Ispanijos taurės kovas pasitinka pratęsdama įspūdinga pergalių serija vietinėje lygoje.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai savo aikštėje 82:54 įveikė Lugo "Rio Breogan" komandą ir ACB lygoje iškovojo 10-ąją pergalę iš eilės.

Katalonai Ispanijos pirmenybėse nepralaimi jau du mėnesius, o būtent Lugo mieste gruodžio 11-ąją prasidėjo ši pergalių serija.

Ateinantį ketvirtadienį Badalonoje Šaras su "Barca" pradės Ispanijos taurės titulo gynimą. Ketvirtfinalyje katalonų lauks dvikova su Malagos "Unicaja" ekipa.

"Barca" nuo pirmų rungtynių minučių pradėjo dominuoti išsiverždama į priekį 10:0, tačiau jau antrojo kėlinio pradžioje Lugo ekipa priartėjo iki 3 taškų (20:17). Sėkminga katalonų atkarpa 15:7 leido prieš ilgąją pertrauką susigrąžinti dviženklę persvarą 35:24.

Antroje mačo pusėje "Barca" toliau didino persvarą ir likus žaisti 2 min. trečiajame kėlinyje po Satoransky tritaškio pranašumas tapo 20 taškų (53:33). Vėliau Laprovittola įsmeigė du tolimus metimus (59:35).

Ketvirtajame kėlinyje Šaro auklėtiniai išlaikė persvarą ir 82:54 iškovojo 10-ąją pergalę paeiliui Ispanijos lygoje.

Barselonos "FC Barcelona": Nicolas Laprovittola 16, Nikola Mirotičius 12, Rokas Jokubaitis 8, Mike'as Tobey ir Janas Vesely 7, Sergi Martinezas, Alexas Abrinesas, Jamesas Nnaji ir Tomašas Satoransky 5, Cory Higginsas 4, Nikola Kaliničius 3 taškai;  

Lugo "Rio Breogan": Toni Nakičius 10, Marko Lukovičius, Luka Brajkovičius ir Victoras Arteaga 8, Justusas Hollatzas 6, Ethanas Happas ir Sergi Garcia 5, Stefanas Momirovas ir Nemanja Nenadičius 2 taškai; 

0 comments:

Rašyti komentarą