NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Virtus" yra komanda, kuri labai tobulina savo krepšinį"

2023-02-08
Šarūno Jasikevičiaus rytoj Bolonijoje laukia paskutinis mačas prieš Eurolygos pertrauką.

Lietuvis prieš išvyką gyrė Sergio Scariolo ir jo komandą:

"Jis gana solidus ir jo komanda pakankamai nuosekli, tai ką daro. Jis žino, dėl ko žaidžia ir kur nori, kad kamuolys judėtų. Geriausi treneriai yra solidūs.

Nesitikiu dar vienų eilinių rungtynių prieš komandą, kuri kovoja dėl atkrintamųjų varžybų. "Virtus" yra komanda, kuri labai tobulina savo krepšinį. Šiais metais jie turėjo suburti naują komandą. Viskas prasidėjo pakankamai solidžiai ir bus tik geriau.

Jie yra labai tvirti gynyboje. Dėl kai kurių traumų Belinelli įgyja daugiau reikšmės ir daug pelno taškų iš toli. Jie daug žaidžia per jį. Tačiau pirmiausia norėčiau pabrėžti jų kietumą. Jie labai fiziški išorėje." - sakė treneris.

Šaras pripažino, kad laukia panašios rungtynės į mačą su Miuncheno ekipa:

"Čia jie norėjo laimėti labiau nei mes. Daug kartų mus ištraukė mūsų situacijų ir turime laukti dar vienų tokių rungtynių. Kaip prieš "FC Bayern": rungtynės su mažai taškų, taktiškos ir ilgos atakos. Turėsime žinoti, kaip kentėti."

Galiausiai treneris pasisakė apie Sertačą Šanli, kurio gimtąją šalį ištiko katastrofa dėl žemės drebėjimo:

"Jis žino, kad turi tobulinti savo žaidimą. Šie dalykai tikrai neduoda padrąsinimo, bet reikia būti psichologiškai stipriam. Po dešimties mėnesių visi turės problemų. Mes stengiamės jam padėti. Suprantame, kad tai yra didelė tragedija, bet šios dvi krepšinio valandos gali būti geriausia, kas gali nutikti žmogui." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą