NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Laimėjimas suteikia šiek tiek ramybės"

2023-02-25
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Monako ekipą neslėpė, kad šis laimėjimas suteikia šiek tiek daugiau ramybės:

"Po Badalonos šis laimėjimas suteikia šiek tiek ramybės. Atsakymas buvo gautas per savaitę, tai buvo geriausios metų treniruotės. Visi buvo labai įsitraukę ir parodė labai didelį įsipareigojimą. Tai yra atsakymas. Tuomet gali laimėti arba pralaimėti." - sakė Šaras.

Lietuvis džiaugėsi auklėtinių žaidimu penktadienį:

"Jei gerai treniruosimės visas penkias dienas, galime taip tęsti, nes dinamika gera. Turėjome tai tęsti, atsikelti ir sužaidėme įspūdingą pirmąją pusę. Vėliau Monakas apsunkino dalykus, bet mes turėjome ištverti ir tai padarėme.

Didžiąją rungtynių dalį žaidėme labai gerai. Pirmajame kėlinyje buvo sunku išlaikyti puolimą, bet svarbiausia, kad kai antrojo kėlinio pradžioje padarėme daug klaidų ir praradome kontrolę, radome būdą, kaip žaisti geriau antroje mačo dalyje."

Šaras taip pat pažymėjo, kad ši pergalė buvo svarbi, nes Monakas yra tiesioginis "Barcos" varžovas prieš, kurį dabar įgijo dviejų laimėjimų pranašumą:

"Buvo labai svarbu laimėti ir įgyti dviejų pergalių pranašumą prieš tiesioginį varžovą. Komanda turi laikyti kojas ant žemės ir kitas tikslas įgyti namų aikštelės pranašumą, bet svarbiausia gerai žaisti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą