NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Žinojome, kaip atsilaikyti ir rasti Higginsą"

2023-02-03
Šarūnas Jasikevičius po antrosios pergalės Eurolygoje šią savaitę pažymėjo klaidų gausą ir Higginso faktorių:

"Tai buvo tipiškos rungtynės su "FC Bayern". Jie verčia tave žaisti ilgomis atakomis ir dėl visko stengtis. Jų tritaškiai paskutiniame ketvirtyje buvo labai sunkūs, bet žinojome, kaip atsilaikyti ir rasti Higginsą, kuris buvo labai svarbus priimant gerus komandos sprendimus."

Daugelis situacijų išėjo ne mūsų naudai. Kaskart pabėgdami padarome klaidą, tiesa, bet "Bayern", žaidžiantis su tokia kantrybe ir atkaklumu, iš mūsų reikalauja daug. Žaidėme neblogai, nors ir padarėme daug klaidų.

Bus tokių dienų, kaip šiandien, kai nesugebėsime įmesti, bet svarbiausia, kad komanda žinotų, ką žaidžia, ir kurtų situacijas. Tačiau titulus lemia mažos detalės ir svarbu nustoti dovanoti taškus." - sakė lietuvis.

Treneris taip pat minėjo, kad per 48 valandas įveiktos dvi skirtingos komandos yra geras ženklas prieš artėjantį Ispanijos Karaliaus taurės turnyrą:

"Jei nori laimėti taurę, turi laimėti trejas rungtynes su labai skirtingais varžovais ir skirtingomis situacijomis. Su kiekviena savaite stengiamės geriau pamatyti žmones, kurie buvo šiek tiek iškritę iš rikiuotės ir kuriems reikėjo laiko įgyti formą, kaip Mirotičius." - teigė strategas.

Apie Eurolygos konkurencingumą: "Jei laimi porą rungtynių, kyli aukštyn, o jei pralaimi – krenti. Šio turnyro reiklumas labai žiaurus ir kiekvieną savaitę keičiasi pozicijos. Sunku išlikti, nes viskas vyksta labai tolygiai, nors laimėti dvi rungtynes per dvigubą savaitę Eurolygoje yra labai sunku."

Apie Janą Vesely: "Jis solidus, o tai bus mūsų raktas sėkmingai užbaigiant sezoną. Jis puikiai žaidžia bet kokioje gynyboje, jis mums labai padeda atkovojant kamuolius puolime. Jis turi daug patirties, o paskutinius tris mėnesius po adaptacinio laikotarpio jam sekasi labai gerai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą