NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Rungtynės prieš "FC Bayern" niekada nebūna gražios"

2023-02-01
Po pergalės pirmosiose dvigubos Eurolygos savaitės rungtynėse "Barcos" rytoj laukia antrasis išbandymas.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių lauks dvikova su Miuncheno "FC Bayern" komanda. Lietuvis pabrėžė varžovų fiziškumą ir gynybą:

"Žinome, kaip žaidžia "FC Bayern". Tai labai kieta komanda, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Rungtynės prieš juos niekada nebūna gražios. Turi mokėti kentėti ir turėti daug koncentracijos."

Tai viena iš komandų, kuri ilgiausiai laukia iki paskutinių penkių sekundžių, kad atliktų metimą. Jie žaidžia labai kantriai. Bus svarbu uždaryti atakas su gera gynyba vienas prieš vieną. Ir tuomet atkovoti kamuoliai. "Bayern" gynyba yra viena geriausia Eurolygoje. Turėsime pasirinkti trečią arba ketvirtą opciją, nes pirmoji akivaizdžiai gerai padengta. Turi turėti didelę koncentraciją visas 40 minučių, nes jie labai nuoseklūs.

Jie panašiai tokia pati komanda, kaip ir praėjusiais metais, kuri privedė mus prie penkerių rungtynių serijos. Jie padaro daug pražangų, jie nieko neatiduoda. Turime būti jų lygyje. Šioje sezono stadijoje svarbiausia nieko neatiduoti. Komanda, kuri daugiausiai tobulės, sezono pabaigoje turės daugiausiai galimybių laimėti titulus." - sakė treneris.

Katalonų strategas taip pat pažymėjo, kad reikia kiekvienu žaidėju pasikliauti ir kievienas jų privalo būti pasiruošęs, bet kada žengti į aikštelę:


"Mirotičius geresnis, bet jam reikia pataikyti, Laprovitolla duoda savo dalykus ir siekia būti solidesnis. Kuričius žaidžia kiek mažiau, bet tikimės, kad jis taip ir tęs, nes sezonas labai ilgas. Svarbu kiekvienu pasikliauti ir kad jis būtų pasiruošęs, nes per dešimt mėnesių viskas labai greitai keičiasi. Sudėtis didelė ir jie turi galvoti, kad jų laikas gali ateiti bet kurią akimirką." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą