NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Gasolio sugrįžimui pasiruošęs Šaras: "Turime šias rungtynes išnaudoti kaip įmanoma geriau" (VIDEO)

2021-04-08
Eurolygoje pirmąją vietą užsitikrinusi "FC Barcelona" komanda rytoj sužais paskutiniąsias reguliariojo sezono rungtynes.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių "Palau Blaugrana" arenoje lauks Miuncheno "FC Bayern" ekipa, kuriai nusileido pirmose rungtynėse Vokietijoje.

Katalonų treneris pripažino, kad rytoj sulauksime ir Pau Gasolio debiuto. Tiesa lietuvis nežino kiek minučių gaus pasireikšti Katalonijos legenda:

"Pau jaučiasi gerai, jis didina treniruočių tempą ir dabar manau, kad duosime jam keletą minučių, tik nežinau kiek ir kokiu metu. Apie tai pagalvosime per ateinančias 24 valandas." - sakė Šaras.

Nors rungtynės su vokiečiai "Barcai" nieko neliama, bet Š.Jasikevičius įsitikinęs, kad šias rungtynes reikia išnaudoti tobulėjimo tikslams:

"Mes dėl nieko nežaidžiame, bet turime šias rungtynes išnaudoti kaip įmanoma geriau. Todėl žaidėjai kuriems reikia žaisti galės, tai padaryti. Per ateinančias 24 valandas turime nuspręsti ką padaryti, kad patobulėtume. Turėsime rytinę treniruotę ir reikės sugalvoti idėjų." - teigė lietuvis.

Treneris išskyrė varžovų charakterį, kuriuo laimėjo nemažai atkaklių rungtynių:

"Tai komanda su charakteriu, kurie laimėjo nemažai rungtynių paskutiniame kėlinyje. Jie pateko į atkrintamąsias, kurios yra istorinės ir mes turime juos pasveikinti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą