NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius prieš itin svarbią "El Clasico" dvikovą: "Ispanijos lygoje nebeturime teisės klysti" (VIDEO)

2021-04-11
Šarūno Jasikevičiaus sekmadienį Barselonoje laukia itin svarbi principinė "El Clasico" dvikova.

Nors katalonai laimėjo paskutiniąsias ketverias rungtynes prieš Madrido "Real" komandą, bet Pablo Laso auklėtiniai Ispanijos lygoje žengia pirmoje vietoje.

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama "Barca" siekianti pirmosios vietos šalies pirmenybėse privalo sekmadienį savo aikštėje įveikti sostinės krepšininkus.

Prieš šią dvikovą Š.Jasikevičius kalbėjo, kad "Barca" neturi teisės klysti, bei nuogastavo, kad kova vyks be žiūrovų:

"Ispanijos lygoje nebeturime teisės klysti. Nekantraujame sužaisti dar vieną svarbų mačą kaip "El Clasico". Šios rungtynės visada yra klasika, labai gaila, kad jos vyks be žiūrovų, bet turi atiduoti visą save. Visada būna daug emocijų, noro pasirodyti gerai, šiek tiek spaudimo, nervų, bet tai gražiausias dalykas sporte - žaisti prieš savo didžiausią priešą ir žinoti, kad tave visi stebi namuose." - sakė Šaras.

Lietuvis pabrėžė, kad "Real" komandą sunku nustebinti, bet išskyrė pagrindinius akcentus:

"Labai sunku juos nustebinti, bet visada stengiamės tai padaryti. Tokiose rungtynėse labai svarbūs lengvi taškai, klaidos, atkovoti kamuoliai, kad varžovas neturėtų daugiau atakų už tave ir aišku žaisti savo krepšinį." kalbėjo "Barcos" treneris.

Madrido klubas prieš "El Clasico" mačą prarado Gabrielį Decką, kuris išvyko žaisti į NBA. Tiesa Š.Jasikevičius to fakto per daug nesureikšmino ir sakė, kad varžovai turi savo ginklų:

"Madridas turi savo ginklų. Kai kažkas palieka komandą, ateina kiti ir prisitaiko, tai visada bus Madridas." pabrėžė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą