NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius: "Šiandien jie išėjo su didžiuliu noru parodyti, kad yra geresni"

2021-04-15
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėto mačo savaitgalį Madrido "Real" komandai gavo teigiamą reakciją iš savo auklėtinių.

Barselonos krepšininkai trečiadienį Gran Kanarijoje 92:74 įveikė savo varžovus, o treneris liko patenkintas žaidėjų parodytu noru:

"Turėjome pamokyti vaikinus, kad jie neviską atidavė, bei nebuvo pakankamai kieti psichologiškai ir fiziškai "El Clasico" rungtynėse. Šiandien jie išėjo su didžiuliu noru parodyti, kad yra geresni. Jie žino, kad po savaitės pradėsime labai svarbią seriją prieš "Zenit", kurioje tiesime savo kelią į finalo ketvertą." - gyrė savo auklėtinius Šaras.

Lietuvis taip pat negailėjo gerų žodžių varžovams, bei teigė, kad didelė "Barcos" žaidėjų rotacija priveda prie koncentracijos stokos:

"Atėjome po labai skaudaus pralaimėjimo ir žinojome, kad Gran Kanarija žaidžia gerą krepšinį, bei pelno daug taškų. Paskutinėse keturiose rungtynėse jie pasiekė neįtikėtinus skaičius ir įveikė labai geras komandas. Mes buvome labai vieningi, bet vėliau praradome koncentraciją. Bandome labai daug rotuoti sudėtimi, kad visi gautų pažaisti ir tai mums šiek tiek kainuoja. Tai pergalė aikštelėje kurioje niekada nebūna lengva." - sakė "Barcos" treneris.

Nors katalonai šiose rungtynėse užmėtė varžovus tritaškiais, tačiau Š.Jasikevičius išskyrė kitus dalykus:

"Aš visada savo žaidėjams sakau, kad jeigu mes išeiname į rungtynes labai įsijungę gynyboje, tada viskas daug lengviau puolime. Akivaizdu, kad turime žmonių, kurie gali pataikyti tritaškius, bet pirmąjame kėlinyje aš pažymėčiau mūsų discipliną, gerai atliktus metimus ir tik vieną padarytą klaidą, o tai šį sezoną yra mūsų silpnoji vieta." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą