NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Vaikštome plonu lynu ir turime parodyti charakterį"

2021-04-22
Šarūnas Jasikevičius bandys mobilizuoti Barselonos komandą ir rytoj sieks išlyginti Eurolygos ketvirtfinalio serijos rezultatą.

Katalonų treneris prieš antrąjį serijos mačą su "Zenit" teigė, kad reikia sumažinti klaidų skaičių ir laikytis žaidimo plano:

"Tikiu, kad mums reikia turėti daugiau disciplinos ir nieko veltui neatiduoti. Atkrintamosiose varžybose, aukšto lygio krepšinyje, puolimas yra talento reikalas ir turime kuo geriau išnaudoti tai, ką turime. Privalome sumažinti klaidas. Mums tai sekėsi gerai daryti pirmose rungtynėse, iškyrus pirmąjį kėlinį, kuomet suklydome 5 kartus. Gynyba yra įsipareigojimo reikalas ir turime laikytis mūsų taisyklių. Privalome laikytis savo žaidimo plano - akivaizdžiai to nepadarėme. Įpusėjus kėliniui žaidimo planas nepasikeitė, nes negali pakeisti žaidimo plano, kai jo nesilaikai. Nežinau ar mano žaidimo planas buvo geras ar ne. Turime žaisti taip, kaip žaidėme antroje mačo pusėje, bet dabar vaikštome plonu lynu ir turime parodyti charakterį." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą