NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Balandžio 18 d. bus sužaistas nukeltas mačas su "Besiktas".

Š.Jasikevičius apie pirmąją "Barcos" vietą: "Svarbiausia sezono dalis dar tik ateina"

2021-04-03

Pergalę Stambule iškovojęs ir pirmąją vietą Eurolygos reguliariajame sezone su "Barca" užsitikrinęs Šarūnas Jasikevičius kalbėjo, kad reikia tuo didžiuotis, tačiau svarbiausios kovos dar tik laukia:

"Sveikinimai mūsų komandai su pirmąja vieta reguliariajame sezone. Tai nėra lengva padaryti, kuomet žaidi Ispanijos lygoje, bei visos tos kelionės ir rungtynių gausa. Manau, kad laimėjome nemažai sunkių rungtynių, taip pat susidūrėme su traumomis dėl kurių žaidėjai negalėjo žaisti. Turime tuo didžiuoti, tačiau tai nėra mūsų pagrindinis tikslas. Svarbiausia sezono dalis dar tik ateina." - teigė Šaras

Kalbėdamas apie rungtynes katalonų treneris išskyrė dvi gynybiškai skirtingas puses:

"Buvo dviejų dalių rungtynės. Pirmoji rungtynių pusė gynyboje mums buvo labai bloga, viena iš blogiausių, o antrąją gynybos prasme kontroliavome.

Buvo atkarpa nuo trečiojo kėlinio vidurio iki ketvirtojo pradžios, kuomet gynyboje buvome labai solidūs. Mes beveik nepadarėme psichologinių klaidų. Rungtynių pabaigoje "Fenerbahce" su keleta pražangų sugebėjo antroje mačo pusėje surinkti 31-ą tašką. Būtent tai pakeitė rungtynes. Turime suprasti, kad mes esame komanda, kuri viską pradeda statyti nuo gynybos."

Š.Jasikevičius taip pat palinkėjo Janui Vesely kuo greičiau atsigauti. Krepšininkas dar pirmoje pusėje dėl traumos paliko aikštelę ir daugiau į ją nebegrįžo:

"Linkiu Janui Vesely greitai atsigauti ir tikiuosi, kad nieko rimto nenutiko. Jis labai svarbus žaidėjas, kuris žaidžia aukštame lygyje." - sakė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą