NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius laukia "Panathinaikos" skambučio

2011-09-26
Šarūno Jasikevičiaus laukimo dienos dėl sutarties su Atėnų "Panathinaikos" komanda vis dar tęsiasi. Lietuvis jau daugiau, nei savaitę siejamas su Eurolygos čempionų klubu, o tai patvirtino ir Ž.Obradovičius, tačiau sutartis oficialiai dar neįsigaliojo.

Daugkartiniai Graikijos čempionai nenutraukę sutarties su M.Tepičiumi negali sudaryti naujo kontrakto su Š.Jasikevičiumi. Anot Graikijos žiniasklaidos, tai gali užtrukti keletą dienų, tačiau Milenko Tepičiaus išvykimas ir Šarūno Jasikevičiaus prisijungimas prie komandos neišvengiamas.

Kol Šarūnas Jasikevičius laukia "Panathinaikos" skambučio dėl sutarties, lietuvis laiko veltui nešvaisto. Įžaidėjas, kuris šiuo metu vieši Atėnuose kiekvieną dieną treniruojasi pagal individualią programą, kadangi prie komandos nori prisijungti iš karto tik įsigalioju sutarčiai, bei būnant geros sportinės formos.

Artimiausias Rungtynes Atėnų "Panathinaikos" komanda žais Spalio 1-ąją dieną "Two Nations Cup" turnyre, o pirmąją varžove bus Stambulo "Anadolu Efes" komanda. Sekančią dieną Graikijos čempionai išmėgins savo jėgas dar kartą su Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipa.

0 comments:

Rašyti komentarą