NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Graikijos čempionams iššūkį mes lygos autsaideriai

2012-03-06
Iki Graikijos reguliariojo sezono pabaigos lieka vos 5 turai, o Atėnų "Panathinaikos" ekipai norint užimti pirmąją vietą reikėtų nemažos paslaugos visų pirmą laimėti visas likusias rungtynes ir tikėtis, kad Pirėjaus "Olympiacos" komanda bent karta kluptelės.

22-ojo turo rungtynėse Atėnų "Panathinaikos" išvykoje susitiks su absoliučiais lygos autsaideriais Atėnų "Maroussi" krepšininkais. Būsimieji varžovai tik praeitą savaitę iškovojo pirmąją pergalę šalies pirmenybėse ir su viena vienintele pergale ir 18 pralaimėjimų užima paskutinę 13-ąją vietą. Tuo tarpu "Panathinaikos" su 17 pergalių ir 2 pralaimėjimais žengia 2-oje pozicijoje.

Pirmoje tarpusavio dvikovoje OAKA arenoje vyko labai atkakli kova ir Željko Obradovičiaus auklėtiniai tik rungtynių pabaigoje 93-84 įrodė pranašumą prieš varžovus. Šarūnas Jasikevičius per beveik 9 minutes taškų nepelnė (0/2 tritaškiai), atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 1 kamuolį.

Šarūnas Jasikevičius Graikijos pirmenybėse vidutiniškai renka po 7,2 taško, atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 0,9 kamuolio per rungtynes. Dvitaškius meta 59 proc., tritaškius 33 proc., baudos metimus 73 procentų taiklumu.

Rungtynės tarp Atėnų "Maroussi" ir Atėnų "Panathinaikos" įvyks šį trečiadienį 17:00 val.

0 comments:

Rašyti komentarą