NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 16 d. "Fenerbahce" pradeda kovas Turkijos lygos atkrintamosiose varžybose.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Pagarbą Pau Gasoliui atidavusi "Barca" nugalėjo Saragosos krepšininkus

2021-10-05
Barselonos krepšininkai trijų rungtynių savaitę pradėjo pergale namuose.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai Ispanijos lygos 6-ojo turo rungtynėse, kurios buvo perkeltos iš spalio 17-osios dienos 76:63 savo aikštėje nugalėjo Saragosos "Casademont" ekipą.

Tai buvo penktoji katalonų pergalė iš eilės Ispanijos pirmenybėse, kuriose lygos čempionai išlieka nenugalėti.

Pirmąjame kėlinyje "Barcos" kapitonas P.Oriola vedė komandą į priekį (6 taškai), o kėlinį trimis tritaškiais užbaigę katalonai įgijo 9 taškų pranašumą (25:16).

Antrajame kėlinyje po O.Oriolos dviejų taškų su pražanga "Barca" įgijo dviženklę persvarą (33:23). Simboliškai 16-ąją rungtynių minutę mačas buvo trumpam sustabdytas ir susirinkę žiūrovai, bei žaidėjai atsistoję plojimais atidavė pagarbą šiandien apie karjeros pabaigą paskelbusiam Pau Gasoliui. Tuo tarpu varžovai atsakė sėkminga atkarpa 0:8 (33:31).

Paskutinę trečiojo kėlinio minutę po N.Hayeso-Daviso perimto kamuolio ir dėjimo "Barca" susigrąžino dviženklę persvarą (52:42).

Ketvirtajame kėlinyje Laprovittolos ir Jokubaičio pastangomis katalonų persvara išaugo iki 20 taškų (71:51). Pergalę šeimininkai iškovojo rezultatu 76:63.

Šį ketvirtadienį Šaro laukia Eurolygos dvikova Miunchene prieš "FC Bayern" klubą.

Barselonos "FC Barcelona": Nigelis Hayesas-Davisas ir Nicolas Laprovittola 11, Pierre'as Oriola 10, Sertačas Šanli ir Rolandas Šmitas 7, Cory Higginsas, Rokas Jokubaitis ir Nikola Mirotičius 6, Nickas Calathesas 5, Sergi Martinezas ir Kyle'as Kuričius 3 taškai;    

Saragosos "Casademont": Stanas Okoye 14, Jamelas McLeanas 12, Dino Radončičius 10, Ramonas Vila 7, Rodrigo San Miguelis, Mattas Mobley ir Tryggvis Hlinasonas 4, Adamas Waczynskis 3, Hansas Vanwijnas 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą