NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Birželio 12 d. Šaras su "Fenerbahce" tapo Turkijos čempionu.

Trilerį Malagoje laimėję Š.Jasikevičiaus auklėtiniai tapo vienvaldžiais Ispanijos lygos lyderiais

2021-10-24
Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama "FC Barcelona" komanda tapo vienvaldžiais Ispanijos lygos lyderiais.

Katalonai 7-ojo turo rungtynėse Malagoje 75:73 pranoko "Unicaja" krepšininkus ir su septyniomis pergalėmis išlieka vieninteliais dar nepralaimėjusiais.

Š.Jasikevičiaus auklėtiniai nuo pirmų minučių perėmė iniciatyvą į savo rankas, o pirmojo kėlinio pabaigoje po K.Kuričiaus tritaškio jau turėjo dviženklę persvarą (21:11). Dviženklį pranašumą "Barca" nusinešė ir į didžiąją pertrauką 35:23.

Antroje mačo pusėje andalūzai pradėjo mažinti deficitą ir buvo priartėję iki 6 taškų (38:44), tačiau katalonai R.Šmito ir N.Hayeso-Daviso pastangomis išlaikė pranašumą 58:49.

Ketvirtajame kėlinyje M.Ericas užsidirbo nesportinę pražangą, o Jaime'as Fernandezas buvo nubaustas dviem techninėmis pražangomis ir buvo diskvalifikuotas. Netrukus antrąją techninę užsidirbo B.Daviesas, kuriam taip pat šios rungtynės baigėsi. Likus žaisti minutę N.Cole'as pelnė 5 taškus iš eilės ir sumažino "Unicaja" deficitą iki 2 taškų (70:72). Likus žaisti 12 sek. "Barca" prarado kamuolį turėdama 3 taškų persvarą (70:73). Likus žaisti 9,6 sek. T.Abromaitis realizavo 1 baudą (71:73), likus žaisti 6,7 sek. C.Higginsas atsakė dviem baudomis (71:75). Paskutinėje atakoje Axelis Bouteille dar pelnė du taškus, tačiau pergalę 75:73 šventė "Barca".

Kitą savaitę "Barcos" laukia Eurolygos išvykos į Stambulą ir Tel Avivą, o savaitgalį namuose susitiks su Fuenlabrados "Urbas" ekipa.

Malagos "Unicaja": Michealas Ericas 15, Norrisas Cole'as ir Axelis Bouteille 11, Timas Abromaitis 8, Jonathanas Barreiro ir Dario Brizuela 7, Jaime'as Fernandezas 6, Francis Alonso 3, Alberto Diazas 2, Yannickas Nzosa 1 taškas;

Barselonos "FC Barcelona": Kyle'as Kuričius 18, Brandonas Daviesas 12, Nigelis Hayesas-Davisas ir Cory Higginsas 9, Nikola Mirotičius 7, Rolandas Šmitas, Nicolas Laprovittola ir Nickas Calathesas 4, Sertačas Šanli, Sergi Martinezas ir Rokas Jokubaitis 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą