NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras apie Jokubaitį: "Tai ateities žaidėjas, kuris prisideda prie daugelio dalykų"

2021-10-03
Šarūnas Jasikevičius su "Barca" Bilbao mieste pasiekė ketvirtąją pergalę Ispanijos lygoje ir kartu su Madrido "Real" ekipa išlieka vienintelės komandos dar nepralaimėjusios.

Katalonų treneris kalbėjo, kad varžovai pirmąjame kėlinyje buvo geresni, bet nuo trečiojo jau rungtynes kontroliavo svečiai iš Barselonos:

"Mes išėjome šiek tiek šalti, o Bilbao mus pranoko noru žaisti. Jie žaidė fiziškesnį krepšinį už mus ir kamuolys judėjo greičiau. Antrajame kėlinyje pradėjome žaisti kiečiau ir rimčiau, o nuo trečiojo kėlinio kontroliavome rungtynes."

Nuostabias rungtynes sužaidė Rokas Jokubaitis, kuris į "Surne Basket" krepšį įmetė 22 taškus. Pasak Šaro tai atities žaidėjas ir jauniems žaidėjams reikia suteikti minučių, kad galėtų tobulėti:

"Tai ateities žaidėjas, kuris prisideda prie daugelio dalykų." - apie Roką kalbėjo Šaras.  

"Praėjusį sezoną mes žaidėme 90 rungtynių ir mums reikia kiekvieno, o taip pat ir vaikinų iš atrosios komandos. Mes turime rotuoti ir duoti jauniems žaidėjams minučių jei jie to nusipelno, kad galėtų augti ir tapti puikiais žaidėjais." - kalbėjo katalonų treneris.

0 comments:

Rašyti komentarą