NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš dvikovą su Xavi: "Mūsų vaikinai turėtų būti motyvuoti įrodyti, kad yra geresni"

2021-10-21
Šarūnas Jasikevičius su "Barca" po savaitės pertraukos vėl grįžta į rungtynių ritmą.

Rytoj "Palau Blaugrana" arenoje katalonai susitiks su Sankt Peterburgo "Zenit" ekipa.

Prieš dvikovą Š.Jasikevičius kalbėjo, kad tai atkrinatmųjų varžybų komanda:

"Tai atkrintamųjų varžybų komanda. Labai solidus projektas su svarbiais žmonėmis ofise, bei ant suolelio. Jie augs kiekvienais metais."

Lietuvis taip pat išskyrė varžovų stipriąsias puses:

"Zenit" yra tipiška Xavi Pascualio komanda, kuri pasiruošia kiekvienoms rungtynėms su skirtingomis idėjomis. Jie turi aiškias idėjas ir žaidžia kantriai. Jeigu nesusikuria lengvo metimo pagal žaidimo sistemą, tuomet jie viską bando išpręsti su Baronu ir Loydu, kurie padaro daug žalos vienas prieš vieną. Kaip ir kitos komandos stengiasi integruoti naujus žaidėjus kaip Mickey ar Frankampas."

Praėjusiais metais "Barca" ir "Zenit" susitiko atkrintamosiose varžybose. Tuomet Barselonos krepšininkams prireikė lemiamų penktųjų rungtynių, kad palaužtu rusus ir iškoptu į finalo ketvertą:

"Turėjome labai sunkią atkrintamųjų seriją prieš juos ir mūsų vaikinai turėtų būti motyvuoti įrodyti, kad yra geresni. Kaip viena labiausiai organizuotų komandų Eurolygoje jie apsunkins mums dalykus ir privers kentėti. Norime atakuoti jų silpnąsias vietas. Tai skirtinga ekipa be Thomaso ir Pangoso, bet turi žaidėjų, kurie puikiai atlieka savo darbą."

Šaras taip pat gyrė Xavi Pascualį ir teigė, kad jo niekas nestebina:

"Nepaslaptis, kad Pascualis labai geras treneris. Jei įgysi kur nors pranašumą, tai jis neleis tuo naudotis ilgai. Kiekvienais metais jis dirba su žaidėjais, kurie yra jo, o tai labai padeda. Manęs niekas nestebina."

Po praėjusios dvigubos Eurolygos savaitė "Barcos" ekipa turėjo poilsio dienų ir pasak Šaro susirinkime buvo akcentuota, kad komanda nežaidė taip kaip norėjosi:

"Turėjome keletą poilsio dienų ir treniruočių po dviejų rungtynių su pratęsimais. Susirinkime kalbėjome, kad nežaidėme šiose dvejose rungtynėse kaip norėjome. Varžovai taip pat žaidžia, bet daug atidavėme puolime ir gynyboje. Svarbu žinoti kaip laimėti rungtynes žaidžiant blogai prieš varžovus, kuomet kalendorius įtemptas. Tikslas yra gerai žaisti ir tai duoda pergalių." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą