NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Atėnų "Panathinaikos" Šarą iškeis į Linos Chrysikopoulos?

2010-09-19
Graikijos spauda praneša, kad Atėnų "Panathinaikos" ekipa ypač domisi naujuoju Graikijos talentu Linos Chrysikopoulos. Šiam žaidėjui kol kas yra tik 17 metų, tačiau Gruodžio pirmą dieną jam jau sueis 18 metų ir jau galės pradėti profesionalo karjerą. Tuo tarpu Atėnų klubas gimtadienio proga jaunajam talentui žada pateikti sutartį.

Paskutinės naujienos apie Atėnų "Panathinaikos" komandos komplektacijas buvo susijusios su Šarūnu Jasikevičiumi. Vis dėlto Graikijos čempionai linksta labiau prie jaunojo graiko kuris gali žaisti nuo įžaidėjo iki sunkiojo krašto puolėjo pozicijos. Tiesa šis žaidėjas būtų daugiau kaip investiciją į komandos ateitį, tačiau graikas jau dabar turi puikius duomenis, kad ateityje išaugtu aukštos klasės žaidėju.

Linos Chrysikopoulos šiais metais su Graikijos jaunių rinktine dalyvavo Europos čempionate Lietuvoje. Jis buvo vienas iš komandos lyderių vidutiniškai per rungtynes rinkdavo po 17 taškų, atkovodavo po 8 kamuolius ir atlikdavo po 2.6 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Šarūno Jasikevičiaus ateitis Atėnuose turėtu paaiškėti Rugsėjo pabaigoje, kai pagrindinė komanda grįš iš treniruočių stovyklos Zlatibore.

0 comments:

Rašyti komentarą