NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

„Žalgiris“ nesulaukė Jasikevičiaus atsakymo

2010-09-21
Nors naujasis krepšinio sezonas jau ant nosies, vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų Šarūnas Jasikevičius vis dar neturi aiškios darbovietės. 34 metų įžaidėją į savo gretas šią vasarą viliojo ir Kauno „Žalgiris“, tačiau kauniečiai atsakymo taip ir nesulaukė.

Dar rugpjūčio pabaigoje „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas pareiškė, jog komanda baigė komplektaciją, o vienintelis galimas pokytis – Š.Jasikevičiaus ištartas „taip“.

„Prabėgo jau beveik mėnuo, o iš Š.Jasikevičiaus stovyklos negirdėjome nieko, – „15min“ antradienį prisipažino klubo komunikacijos direktorius Almantas Kiveris. – Baiginėjame pasiruošimą sezonui, todėl didelių vilčių su Š.Jasikevičiumi nepuoselėjame. Situaciją nebent pakeistų krepšininko parodyta iniciatyva.“

Norėjo likti Graikijoje

Pats Š.Jasikevičius, anot anksčiau Graikijos spaudoje pasirodžiusios informacijos, siekė likti Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje, kurioje žaidė pastaruosius tris sezonus. Dėl besilaukiančios draugės Graikijos palikti nenorėjęs lietuvis buvo pasiruošęs žaisti ir už ženkliai mažesnį, apie 150-200 tūkst. eurų, atlyginimą.

Tačiau panašu, jog krepšininko norams nebuvo lemta išsipildyti. Prieš pora dienų duodamas interviu Serbijos spaudai, „Panathinaikos“ vyriausiasis treneris Željko Obradovičius patvirtino, jog komanda atsisakė Š.Jasikevičiaus paslaugų.

Taigi „Auksiniu berniuku“ pravardžiuojamo keturis kartus Eurolygos čempiono ateitis lieka neaiški.

šaltinis: 15min.lt

0 comments:

Rašyti komentarą