NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūnas Jasikevičius apie susitarimą su "Panathinaikos" neužsiminė net žodžiu

2010-09-15
Po to, kai baigėsi sezonas Šarūno Jasikevičiaus pavardė atsidurė viršūnėje tų žaidėjų, kurie neturi komandos. Dalį vasaros Lietuvis praleido atostogaudamas už Atlanto Bahamuose, Majamije ir Niu Jorke. Vėliau pratęsė savo atostogas Paros saloje. Po atostogų Šarūnas Jasikevičius kibo į darbą ir individualiai ruošiasi naujajam sezonui. Lietuvis treniruojasi Atėnuose kol jo draugė Anna laukiasi, kuri jau užkelių dienų turėtų pagimdyti dukrelę. Vienas Graikijos dienraštis susisiekė su 34 metų Lietuviu norėdamas paklausti apie dienraščio (lrytas.lt) išplatintą informaciją, kad jis arti susitarimo su buvusiu klubu. Tačiau Šarūnas Jasikevičius apie tai neužsiminė net žodžiu.

Suprantu, kad jau esu nebetame amžiuje, kad pasirašyčiau vertingą kontraktą. Esu įsitikinęs, kad dar galiu žaisti 2-3 metus krepšinį aukščiausiame lygyje, o šiais metais aš jaučiuosi sveikas ir galiu žaisti gerai.

Šarūnas Jasikevičius prieš Atėnų "Panathinaikos" komandos pasiruošimo ciklą kalbėjosi su vyriausiuoju treneriu Želimiru Obradovičiumi, sakydamas, kad niekas kas buvo iki tol nepasikeitė.

0 comments:

Rašyti komentarą