NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

M.Balducci: "Šaras tikrai nori grįžti į Tel Avivą"

2010-09-30
Šarūno Jasikevičiaus ir Tel Avivo "Maccabi" komandos derybos ir toliau vyksta. Izraelio sirgaliai su nekantrumu laukia, kada lietuvis vėl užsivilks geltonus marškinėlius. Šią vasarą Tel Avivo klubas taip pat derėjosi su Šarūnu, tačiau tada dėl per didelės kainos nepavyko pasiekti susitarimo. Tačiau po to kai "Panathinaikos" oficialiai patvirtino, kad jų gretose kitą sezoną nebus lietuvio "Maccabi" komanda iš karto tuo pasinaudojo.

Šarūno agentas italas M.Balducci sakė: "Mes labai norime pasirašyti sutartį su "Maccabi". Abi pusės nori bendradarbiauti"

"Šaras dabar neturi kito pasirinkimo, tačiau jis turi ir toliau žaisti krepšinį aukščiausiame lygyje. Dabar mes laukiame ir tikimės, kad sutarties planai eis teigiama linkme" sakė M.Balducci.

Paklaustas kada bus oficialiai patvirtinta sutartis agentas atsakė: "Abi pusės yra suinteresuotos pasirašyti sutartį ir dedamos bendros pastangos, tačiau  kada ir ar iš vis bus pasirašyta sutartis nežinau, bet mes tikime."

Vieni teigia, kad Šaro atėjimas į Tel Avivą bus labai vertingas ir naudingas ypač jauniems žaidėjams, tačiau kita vertus neaiški jo sportinė formą, bei žaidėjų rotacija būtent jo pozicijoje.

0 comments:

Rašyti komentarą