NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaro likimas ir vėl Obradovičiaus rankose

2010-09-16
Šaras ir Želimiras Obradovičius
Ir toliau netyla kalbos apie Šarūną Jasikevičių ir jo sugrįžimą į "Panathinaikos" komandą. Lietuvos spauda prieš kelias dienas pranešė, kad klubas arti susitarimo su Lietuviu, kuris pasiryžęs žaisti už minimalų atlyginimą, tai yra apie 150-200 tūkstančių eurų. Tiesa pats žaidėjas nėra linkęs komentuoti šios situacijos.

Pasak graikų suma kurios prašo Šarūnas Jasikevičius yra per maža ir jis vertas daugiau. Tačiau pagrindinė problema yra ne ši, o tai, kad komandoje jau dabar yra šeši legionieriai (Drew Nicholas, Romainas Sato, Milenko Tepičius, Aleksandras Maričius, Mike Batiste ir Giorgos Shermadini). Tuo tarpu Graikijos lyga riboja legionierių skaičių, kuris gali žaisti varžybose, tai reiškia, kad kažkam teks praleisti šio čempionato varžybas. Tiesa eurolygoje nėra ribojamas skaičius ir visi gali žaisti.

Šarūnas Jasikevičius šiuo metu yra Atėnuose, ten treniruojasi, bei laukia pirmagimės, kuri pasaulį išvys jau už kelių dienų. Todėl Lietuvis neskuba ir be vargo gali palaukti dar vieno šanso iš Atėnų "Panathinaikos" komandos. Primename, kad Šaras atmetė ne vieną pasiūlymą iš Europos komandų, vien dėl to, kad jis nori likti Atėnuose.

Vis dėlto lemiamą žodį ar Šarūnas Jasikevičius vilkės Atėnų "Panathinaikos" marškinėlius nulems treneris Želimiras Obradovičius. Šis treneris jau kartą lėmė Šaro likimą, tiesa tada jis atsisakė jo paslaugų. Ar Šaras žais Atėnuose sužinosime po "Panathinaikos" treniruočių stovyklos Zlatibore, kur komanda sužais dvejas draugiškas rungtynes. Tada treneris nuspręs ar jo komandai reikia pastiprinimo gynėjų grandyje ar ne.

0 comments:

Rašyti komentarą