NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Ž.Obradovičius dar kartą atsisakė Šarūno Jasikevičiaus paslaugų

2010-09-21
Atrodo, kad Šarūnas Jasikevičius turės ieškotis naujos komandos. Vyriausiasis Atėnų "Panathinaikos" klubo treneris Želimiras Obradovičius dar kartą patvirtino, kad komandos komplektacija baigta ir vietos joje nėra net Lietuviui. Treneris teigė:

Panathinaikos komanda yra stipri nepaisant to, kad ją paliko Nikola Pekovičius, Vassilis Spanoulis ir Šarūnas Jasikevičius

Šarūnas Jasikevičius  ir toliau treniruojasi Atėnuose pagal individualią programą ir laukia savo dukrelės gimimo. Kaip pranešė ankščiau graikų spauda dabar Šarūnas Jasikevičius turėtu apsvarstyti likusius pasiūlymus ir su šeima persikelti į naująją vietovę.

Praeitą sezoną Šarūnas Jasikevičius Eurolygoje sužaidė vos 7 rungtynes, aikštėje praleisdavo po 16 minučių, pelnydavo po 4.4 taško ir atlikdavo po 2.1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Graikijos pirmenybėse jo statistika buvo geresnė per 24 sužaistas rungtynes aikštėje praleisdavo po 17 minučių, pelnydavo po 8 taškus ir atlikdavo po 2.5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

0 comments:

Rašyti komentarą