NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 16 d. "Fenerbahce" pradeda kovas Turkijos lygos atkrintamosiose varžybose.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

D.Lavrinovičius: "Neatmetu, kad Europos čempionatas taps Š. Jasikevičiaus turnyru"

2011-08-02
Lietuvos vyrų rinktinė toliau tęsią pasiruošimą artėjančiam Europos krepšinio čempionatui, o šį ketvirtadienį lietuviai Klaipėdoje sužais pirmąsias kontrolines rungtynes prieš Slovėnijos krepšininkus. Rinktinės aukštaūgis Darjušas Lavrinovičius žurnalistams patvirtino, kad dėl Šarūno Jasikevičiaus nereikėtų jaudintis ir mano, kad jis gali šiame turnyre būti nesustabdomas. Abu žaidėjai praeitą sezoną atstovavo Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipai su kuria laimėjo Turkijos taurę ir šalies čempionatą.

– Pati ryškiausia dabartinės Lietuvos rinktinės žvaigždė neabejotinai yra Šarūnas Jasikevičius. Tačiau jam – jau 35-eri. Ar išvysime mes čempionate ankstesnį Jasikevičių?
– Dėl Š. Jasikevičiaus nesijaudinkite, jam viskas gerai. Žinau apie ką kalbu, nes praėjusį sezoną kartu žaidėme „Fenerbahce Ulker“ klube. Visuose lemiamuose mačuose Šaras tempė į priekį komandą. Buvo geriausias ir Turkijos čempionato pusfinalio serijoje su „Efes Pilsen“, ir finale su „Galatasaray“. Jėgų jam netrūksta. Neatmetu, kad Europos čempionatas taps Š. Jasikevičiaus turnyru. 

šaltinis: delfi.lt

0 comments:

Rašyti komentarą