NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Balandžio 18 d. bus sužaistas nukeltas mačas su "Besiktas".

Šaras - Liepos mėnesio apžvalga |2011|

2011-08-01
Kaip jau tapo tradicija mūsų blogas kas mėnesį trumpai apžvelgia svarbiausius įvykius. Vakar prabėgo antrasis vasaros mėnuo, o turbūt svarbiausia šio mėnesio naujiena, kad Šarūnas Jasikevičius sutiko žaisti už Lietuvos vyrų rinktinę Europos čempionate ir dabar tęsia pasirengimą su visais kandidatais.

Liepos 3 diena. Milano "Armani Jeans" vyriausiasis treneris Sergio Scariolo pranešė, kad derybos su Šarūnu Jasikevičiumi nutrūko: "Ne, Jasikevičiaus mūsų klube nebus. Nebeturime laisvos vietos europiečiui gynėjui įžaidėjų grandyje" kalbėjo ispanas. Be Š.Jasikevičiaus italų klubas buvo nusitaikęs ir į Darjušą Lavrinovičių.

Liepos 6 diena. Barselonoje buvo pristatyta naujoji Eurolygos būstinė, o Šarūnas Jasikevičius buvo pagerbtas kartu su Želimirų Obradovičiumi ir Dejanu Bodiroga, kurie gavo kambarius su savo vardu. Trečiajame aukšte puikuojasi lietuvio kambarys ant kurio durų užrašyta "Meeting Room Sarunas Jasikevicius". Prie durų kaba lietuvio nuotrauka, bei padėtas kamuolys su krepšininko parašu.

Liepos 7 diena. Šarūnas Jasikevičius dalyvavo Eurolygos burtų traukimo ceremonijoje, po kurios paaiškėjo 2011-2012 m. Eurolygos sezono grupės, bei varžovai.

Lietuvis Graikijos žiniasklaidai, teigė, kad vis dar galvoja apie dalyvavimą Europos krepšinio čempionate, tačiau dabar norėtu susirasti komandą naujam sezonui.

Liepos 8 diena. Lietuvis duodamas interviu lrytas puslapiui kalbėjo, kad neapsisprendimas dėl rinktinės nerviną jį patį ir galutinio žodžio dar negali pasakyti: "Tikrai nenoriu sakyti kažkokios datos. Bet norėčiau apsispręsti kuo greičiau, nes nežinia nervina mane patį. Norėčiau priimti geriausią sprendimą visiems, o ypač - mano šeimai, kuri šiuo metu yra svarbiausia."

Liepos 13 diena. Šarūnas Jasikevičius nusprendė atstovauti Lietuvos rinktinei žemyno pirmenybėse. Pastarąjį kartą lietuvis rinktinės marškinėlius vilkėjo Pekino olimpinėse žaidynėse.

Liepos 21 diena. Šarūnas Jasikevičius su drauge Anna Douka užsuko į Izraelį kur atidarė restoraną. Duodamas interviu šalies žiniasklaidai lietuvis sakė, kad šiuo metu jo mintys sukasi tik apie Lietuvos rinktinę ir klubo naujam sezonui neskuba rinktis.

Liepos 22 diena. Šarūnas Jasikevičius grįžo į Lietuvą, kur po kelių dienų prisijungs prie Lietuvos rinktinės treniruočių stovyklos Palangoje.

Liepos 25 diena. Šarūnas Jasikevičius dalyvavo pirmoje rinktinės treniruočių stovykloje.

0 comments:

Rašyti komentarą