NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius buvo arti dvigubo dublio, tačiau lietuviai vėl nusileido Rusijai

2011-08-20
Lietuvos vyrų rinktinė antrą kartą pasirengimo cikle nusileido Rusijos rinktinei. Vakar Panevėžio "Cido" arenoje lietuviai 80-88 pripažino varžovų iš Rusijos pranašumą. Lietuva patyrė jau ketvirtą nesėkmę kontrolinėse varžybose, bei turi iškovojusi 2 pergales. Šarūnas Jasikevičius vakar buvo arti dvigubo dublio, o iki jo pritrūko tik vieno taiklaus metimo 9 taškai ir 11 rezultatyvių perdavimų.

Rungtynės prasidėjo sėkmingai lietuviams po kelių greitų ir tikslių atakų jie buvo priekyje, tačiau rusai nuo lietuvių neatsiliko ir buvo išlyginę rezultatą, tačiau kėlinys baigėsi lietuvių naudai (29-25). Antrasis kėlinys vėl prasidėjo lietuvių spurtu, tačiau varžovai vėliau perėmė iniciatyvą ir susikrovė pakankamai solidžią persvarą (46-54). Trečiajame ketvirtyje rusai ir toliau laikė iniciatyvą ir išlaikė 10 taškų persvarą. Lemiamajame ketvirtyje lietuviai buvo pasiviję varžovus iki minimumo, tačiau pergalės iškovoti nepavyko.

Šarūnas Jasikevičius per 22 minutes pelnė 9 taškus (4/6 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 1/1 bauda), atliko net 11 rezultatyvių perdavimų, atkovojo 2 kamuolius, bei po kartą prasižengė, suklydo ir perėmė kamuolį.

Lietuva: Paulius Jankūnas 14, Rimantas Kaukėnas ir Jonas Valančiūnas 13, Šarūnas Jasikevičius 9, Marijonas Petravičius ir Mindaugas Lukauskis 7, Tomas Delininkaitis 6, Simas Jasaitis 5, Martynas Pocius, Darjušas Lavrinovičius ir Mantas Kalnietis po 2 taškus;

Rusija: Timofėjus Mozgovas 16, Vitalijus Fridzonas 14, Andrejus Kirilenko 13, Andrejus Voronsevičius ir Aleksejus Švedas 11, Viktoras Kriapa 9, Sergėjus Bykovas 7, Sergėjus Monia 3, Egoras Vialtsevas ir Nikita Šabalkinas po 2 taškus;

0 comments:

Rašyti komentarą