NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius galingai užbaigė pasiruošimą Europos čempionatui

2011-08-27
Lietuvos vyrų rinktinė pergale užbaigė pasiruošimą Europos čempionatui. Mūsų rinktinėje Vilniuje "Siemens" arenoje 88-80 įveikė Gruzijos nacionalinę rinktinę, o Šarūnas Jasikevičius sužaidė rezultatyviausias kontrolines rungtynes į varžovų krepšį įmesdamas 19 taškų.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo lietuviai, kurie buvo įgiję 10 taškų persvarą. Vėliau gruzinai kiek sumažino atsilikimą, o Lietuva pirmą kėlinį laimėjo 25-19. Antrajame kėlinyje varžovai dar labiau priartėjo prie lietuvių, o po G.Shermandini  baudų svečiai jau buvo priekyje. Prieš išeinant į ilgąją pertrauką lietuviai pirmavo 1 tašku (41-40). Trečiajame kėlinyje toliau vyko atkakli kova, o mūsų rinktinę į priekį tempė Šarūnas Jasikevičius puikiai sužaidęs kėlinį. Ketvirtajame kėlinyje lietuviams pavyko atitrūkti nuo Gruzijos ir iškovoti pergalę 88-80.

Šarūnas Jasikevičius per 18 minučių pelnė 19 taškų (6/7 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, bei po 2 kartus suklydo, bei perėmė kamuolį.

Lietuva: Šarūnas Jasikevičius 19, Simas Jasaitis 16, Darius Songaila ir Robertas Javtokas 9, Marijonas Petravičius ir Paulius Jankūnas 6, Kšyštofas Lavrinovičius, Mantas Kalnietis ir Rimantas Kaukėnas 5, Tomas Delininkaitis 4, Jonas Valančiūnas ir Martynas Pocius po 2 taškus;

Gruzija: Zaza Pachulia 19, Viktoras Sanikidze 16, Tornikas Shengelias 15, Marquezas Haynesas 8, Nikolozas Tskititishvilis 7, Giorgi Shermandinis ir Manucharas Markoishvilis 6, George Tsintsadze 3 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą